Pastisseria

Brioxeria artesana

La nostra brioxeria artesana

El nostre objectiu ha estat des de sempre elaborar un producte d’alta qualitat. Per aconseguir-ho, durant tots aquests anys hem anat seleccionant les matèries primeres que fem servir, quedant-nos tan sols amb els millors productes dels millors proveïdors. En els articles de brioixeria que ho requereixen, per exemple, fem servir la mantega francesa, de reconeguda fama mundial.

A diferència de la brioixeria industrial -tan mal considerada i qualificada-, la brioixeria artesana aporta un menor nombre de calories, no conté greixos hidrogenats, s’elabora a diari i encaixa perfectament en una dieta equilibrada, ja que aporta nutrients de qualitat.

Deixa’t sorprendre per la nostra brioixeria artesana, elaborada amb molta cura fent servir només productes naturals i frescos.

La nostra carta és extensa: Croissants de diferents tipus i mides, palmeres, canyes, ensaïmades, berlines, coca de sucre, coca seca i un llarg etcètera.

Segur que trobaràs més d’un producte al teu gust i la tria que facis serà un encert.

pastisseria salada

Pastisseria salada

Seguint amb la nostra filosofia de producte de qualitat elaborat amb dedicació i amb els millors ingredients, disposem també de la nostra gamma de pastisseria salada.

De la mateixa manera que passa amb la nostra brioixeria artesana dolça, les nostres pastes salades no contenen greixos hidrogenats, s’elaboren diàriament i encaixen sense problemes en el marc d’una dieta equilibrada, ja que aporten nutrients de qualitat. Sempre que sigui possible, els nostres artesans utilitzen productes de temporada que ens subministren proveïdors propers i de la nostra total confiança.

Elaborem un gran ventall de coques salades (coca de ceba, coca d’espinacs amb formatge, coca d’espinacs amb pinyons, de recapte…), pizzes (de diferents gustos) i una extensa varietat d’entrepans i canapès. Al nostre obrador duem a terme tot el procés artesanalment, fent que cada peça sigui diferent, amb un sabor únic i especial.

Tasta la nostra pastisseria salada. Estem convençuts que n’apreciaràs la diferència i repetiràs.

Sensacions dolces

Sensacions dolces

A Sensacions Dolces mantenim la nostra aposta per la qualitat i elaborem artesanalment cada producte. Els nostres pastissers professionals hi posen tota la seva dedicació i tenen cura del més mínim detall. Això fa de cadascuna de les nostres creacions una peça exclusiva. Són veritables obres d’art per assaborir.

Amb les millors matèries primeres, tractades per les mans expertes dels nostres artesans, aconseguim uns resultats excel·lents.

Disposem d’una exquisida gamma de pastisseria dolça clàssica i també de productes de nova tendència. Pots triar el producte que millor s’adapti a les teves necessitats i els nostres artesans elaboraran el teu encàrrec amb cura i professionalitat. Confeccionem pastissos dels gustos i textures més diversos (sense oblidar mai els tradicionals de crema o xocolata), popcakes, cupcakes, naked cakes, mousse, muffins…

Afegim sobre demanda aquell ingredient que per a tu és tan especial. Coronem el pastís amb aquell detall que ens vulguis suggerir.

Serà sens dubte un toc de distinció únic per sorprendre en una ocasió especial.

També preparem taules dolces que arrodoniran qualsevol esdeveniment.